Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J42a70n 18F68r11o49l98í57k

10. 7. 2016 15:07

Lidí, kteří zapomenou vypnout blinkr (když se to nestane automaticky po vrácení volantu) nebo jej zásadně nedávají je více a rozhodně to nejsou výhradně řidiči České pošty, jak se nám autor snaží namluvit, vyvozujíce toto pravidlo z jednoho konkrétního případu.

0 0
možnosti
KV

Ono je toho více! Já chci poukázat na to, že skupina Č.P. řidičů je stále horší.

0 0
možnosti

Úplně chápu Vaše rozhořčení, stejně tak smysl blogu. Ale...jako vždy je to v lidech. Mám naopak s řídiči (v Praze, máme druhého) skvělou zkušenost. Víte, ono se pro ně hodně změnilo tím, že rozváží balíky rovnou z depa, a ne z pošty. Nesmyslně je taky přeházeli na jiné doručovací obvody. A v každém případě jsou přetěžovaní.

Bohužel i tady platí, že "ryba páchne od hlavy". Vedení pošty je zoufalé.

Tím ale nechci omlouvat chování jednotlivce.

1 0
možnosti
ŠF

Každý máme svou práci, a měli bychom ji vykonávat svědomitě. To řidiči České pošty bohužel nedělají. Spěchají a jezdí jako čuňata. Rv

4 1
možnosti
JH

V něčem máte pravdu, ale zeptal jste se někdy jak jim nakládají a co vše musí za směnu stihnout? Řeší to tedy porušováním předpisů, zajíždí do zelených ploch, stojí kde nesmí stát, překáží dopravě, vjede do ulice a troubí už na jejím začátku aby upozornil toho na konci ulice že mu něco veze a další a další nešvary. Jenže nadávat šoférům je zbytečné, napište stížnost na Správu pošt, ať jim dávají jen tolik práce, kolik mohou bez porušování předpisů stíhat. Bohužel vám asi nikdo neodpoví. A bohužel to jesou jn řidiči pošty, tak to vypadá s každým "dodávkářem", řítí se po silnici že by zabili. Ale je to záležitost a odpovědnost vedoucích, nebo majitelů firem. Jenže když se stane průser, tak si to odskáče řidič.

2 2
možnosti
KV

Chápu! Ale jde tu o život! Nějaký balíček se o den nezblázní, ale člověka neoživí už nic. Jejich riziko je mi celkem jedno,ale ať sebou neberou i jiné!Jejich malér nechá následky i na těch ostatních!Mají se bránit! Je to svědomí a činy!Ne jejich šéfa! Ať ohrožují svého vedoucího a ne nevinné lidi.

2 0
možnosti
LS

Málem zaviníte dopravní nehodu tím, že nedáte přednost vozidlu jedoucímu po hlavní silnici a nakonec ještě hazíte chybu na řidiče druhého vozidla?

3 3
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 895x
Obyčejný člověk,živící sebe a svou rodinu poctivou prací.Zajímám se o dění všeho druhu v naší zemi i mimo ni.

Seznam rubrik