Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M16i31l33a94n 46K67e39s75l

11. 6. 2016 22:44

Helfnout Sobotkovi proti Babišovi by museli s lidovci i ODS,TOP 09 a komunisté.Nemyslím si,že je to sestava složená z matek Terez,které budou nezištně Sobotkovi pomáhat.Co mu asi zbude programu a jak dopadnou jeho sliby.Nedovedu se představit,že by byly ve všem zajedno komunisté a pravicové strany.Myslím,že takovouto spoluprací by se Sobotka úplně a na věky odrovnal.Nedá se nic dělat.ANO a ČSSD musí spolupracovat a třeba při tom skřípat zuby.Největší problémem nyní pro oba bude z toho nějak vycouvat a neztratit tvář.Zemane čiň se,nikdo ti nepomůže.

1 1
možnosti
NM

...jedno je jisté máte 100% pravdu a proto karma ale toto v nynejší podobě nevyřeší dolních " 10 milionů" od toho budou volby a toho se ti pánové nejvíc bojí a proto předpokládám,že dojde se skřípěním zubů ke shodě k nevýhodě všech občanů a to dává důkaz o tom,že každý ví něco podstatného na každého ve vládě což znamená,že jsou zkorompovaní všichni ale občanům se to podá jako vítězství neomylného Sobotky s podržtaškou a všehoschopného Chovance a tím to půjde s kopce....

2 0
možnosti
RJ

R58a79d30e42k 11J89a44r80o91š

11. 6. 2016 18:34

Máte pravdu, Kalousek je klidně ochoten se paktovat i s komunisty. Což již jednou veřejně deklaroval...

2 0
možnosti
Foto

Nějak jste apoměl vypočítat kdo by byl ochotný jít případně do vlády s babišem nebo jeho vládu podporovat.

A je v pořádku zamezit Zemanovým experimentům s jmenováním premierů bez politické podpory parlamentu.

1 2
možnosti
KV

On je všeho schopný a nevypočitatelný. A jinak je to vše jeden velký cirkus!

1 0
možnosti
SN

:-)......Dobře napsáno ! Ten má za ušima. Aby zůstal v politice spojil by se i s ďáblem ! POkud se týká financí, odrbal s Hegrem a Drábkem hlavně důchodce, ale i invalídy a za jeho panování zadlužil republiku 600 mlrd! R^R^R^

1 1
možnosti
VH

Vzpomínám: V době nekrizové nižší schodek, než současná vláda ( a bylo těžké snížit za dva roky na 20 miliard ze Sobotkových sta miliard). V době sotva končící krize (2013) měl jen o málo vyšší deficit, než tato vláda po roce vládnutí v rychle rostoucí ekonomice.

4 0
možnosti
KV

Ale obíral chudáky?! Kolik bych asi vysolil za všechny ty operace a chemoterapie?! Jsem šťastný,že mě ta hrůza potkala až po jeho zlodějinách!Ždímal důchodce a nemocné lidi. A podporoval všelijaké lumpárny! Měl to tahat ze zazobanců a ne z nejchudších a nemocných, kteří se můžou jen těžko bránit! Humanista a tibetolog, co soucítí se slabými v Tibetu, ale ožebračuje slabé a chudé v ČR! To je fakt frajer! Pro prašulky a teplý flíček cokoliv udělá!!!;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 895x
Obyčejný člověk,živící sebe a svou rodinu poctivou prací.Zajímám se o dění všeho druhu v naší zemi i mimo ni.

Seznam rubrik